Az Instagram sztárja az extravagáns öltözködésű, 90 éves nagymama!
2019. május 30. feketeagi97 komment

Az Instagram sztárja az extravagáns öltözködésű, 90 éves nagymama!

Korunk legnagyobb értéke a fiatalság: a modellek addig kapnak munkát, amíg huszon-harmincévesek, stewardess addig lehetsz, amíg szép, formás vagy, ránctalan az arcod, és a közösségi médián is csak addig érdemes magadról fotókat posztolni, amíg fiatal vagy. Az Instagramozó, különleges öltözködésű nagyi változtatni akar ezen a trenden!

Related image

Az amerikai Helen Ruth Elam Van Winkle, ismertebb nevén Baddie Winkle, tavaly ünnepelte 90. születésnapját. 85 éves volt, mikor dédunokája posztolt róla egy fotót, amin szivárvány színű batikolt felsőben pózol, peace jelet mutatva. Az internet felrobbant, az emberek sorra osztották meg a képet, s  Baddie Winkle azóta influencerként éli mindennapjait. Igen valóban egy 90 éves néni az Instagram sztárja, 4 millió követővel, akik lelkesen követik az idős nő tevékenységét. Harsány, kirívó öltözködésére sokan felfigyeltek, na meg persze a szlogenjére: "stealing ur man since 1928", amely mondás egyébként nagyon népszerű lett a fiatalok körében. Van önbizalma a néninek, igaz?

Baddie Winkle egyik posztjában számolt be arról, hogy miután autóbalesetben elvesztette férjét, fia pedig rákos megbetegedés miatt hunyt el, elege lett a gyászból, és a szomorúságból; úgy döntött, hogy újra feltalálja magát, és minden erejével azon lesz, hogy élvezze az életet. Elmondása szerint mindig is lázadó típus volt, és nem szeretett beolvadni a tömegbe. Életstílusával és posztjaival arra bátorít minket, hogy  ne mások elvárásaihoz igazodva éljük az életünket, illetve, hogy sosem vagyunk túl öregek ahhoz, hogy belekezdjünk abba, amit szeretnénk csinálni.

Image result for baddiewinkle instagram

Related image

Image result for baddiewinkle instagram

Related image

Related image

Related image

Related image

Related image

Klikk ide, ha meg szeretnéd nézni az Instagram profilját!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása