Legyél a 2020-as foci EB önkéntese!
2019. június 26. feketeagi97 komment

Legyél a 2020-as foci EB önkéntese!

Tudtátok, hogy Budapest a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság 12 rendező városának egyike lett? A magyar válogatott pedig csoportelsőként jó eséllyel indul, hogy kijusson az EB-re! Olyan jó lenne élőben nézni a meccseket, igaz? Ha önkéntesnek jelentkezel, erre lesz is esélyed! 

Az UEFA és a Magyar Labdarúgó Szövetség hívta fel a figyelmet arra, hogy e hónaptól egészen októberig lehet önkéntesnek jelentkezni. "Az eseményen több ezer önkéntes kap majd lehetőséget a színfalak mögötti betekintésre. Mindannyian nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy a 2020-as Európa-bajnokság színvonalas, emlékezetes szórakozást nyújtson a szurkolóknak. Az önkéntesek az UEFA EURO 2020 arcai, akik kapcsolatban állnak a szurkolókkal és a látogatókkal, ők támogatják az esemény programjainak megvalósítását, az akkreditációtól a rendezvényekig, a közlekedéstől a médiáig, valamint a jegy- és meccsszervezéstől a nézők igényeinek kiszolgálásáig. Különböző feladatterületeken pedig nagyszerű szakmai tapasztalatra is szert tehetnek a jelentkezők, ilyen például az IT, marketing, jogvédelem, szociális munka vagy a logisztika."

"Az UEFA célja, hogy Európa lakosaival közösen egy örökké tartó emléket teremtsen a rendezővárosok lakóinak és az UEFA azt szeretné, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely reményeik szerint meghozza a kedvet az önkéntességhez, így a továbbiakban még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében." -olvasható a 2020-as EB hivatalos oldalán.

Ez egy nagy lehetőség, hogy jobban belelássunk a foci és a szervezés világába. Biztos vagyok benne, hogy ha önkéntesként veszünk majd részt az eseményen, még nagyobb élmény lesz az Európa Bajnokság, mert lesz hozzá személyes kapcsolódásunk. És igen, jót tenni jó- plusz talán még a meccseket is ingyen megnézhetjük ;) Érdemes összefogni néhány baráttal, ismerőssel, akik szintén szívesen lennének önkéntesek!

A szervezők jól felkészültek: tréningeket tartanak majd a bajnokság előtt, a bajnokság után pedig a záróbuliban is részt vehetünk! Nem kell sok feltételnek megfelelni: be kell tölteni a 18. életévet 2020. május 1.-ig, társalgási szinten tudni angolul, és legalább a mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) szabadnak lenni.

Több információért klikk ide!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása