Hé boomerek! Itt vagyunk, és ezt gondoljuk!
2019. november 29. prunuscerasus komment

Hé boomerek! Itt vagyunk, és ezt gondoljuk!

Ma kerül megrendezésre a IV. Globális Klímasztrájk, amelyhez hazánkban 14 város csatlakozott eddig. A Budapestről, a Batthyány térről délben induló demonstrációhoz még lehet csatlakozni!

Pénteken a jövőért! - Iskolasztrájk

Alig néhány évünk maradt, hogy megfordítsuk a sorsunkat, mielőtt az ökológiai- és éghajlati katasztrófa hatásai visszafordíthatatlanok lesznek. Néhány évünk maradt, hogy megteremtsük a túlélés feltételeit, néhány év, hogy végre cselekedjünk fajok millióinak, köztük az emberiség életéért, és minden perc számít. Olyan új társadalmi-gazdasági rendszerre van szükségünk, amelynek alapját a természet megőrzése és az emberi jóllét jelenti, a profit minden mást felülíró hajszolása helyett.

Molnár Áron "noÁr" legújabb számáta klímavédelmet középpontba helyező Levegőt! a felvonulás célállomásán, a Kossuth téren is előadja.

További infók a demonstráció Facebook oldalán.

(forrás: https://iskolasztrajk.bocs.eu/)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása