Egy világ, amiben nem ismerik a Beatlest: Yesterday
2019. június 28. feketeagi97 komment

Egy világ, amiben nem ismerik a Beatlest: Yesterday

Mindenki ismeri a legendás brit zenekar, a The Beatles slágereit, hiszen megalapozták a modern zenét, de vajon milyen lenne a világ nélkülük? Erre ad választ az Igazából szerelem írójának új filmje, a Yesterday.

Related image

A sztori szerint Jack közepes zenész és abszolút tehetségtelen dalszerző. Egy napon azonban hirtelen áramszünet lesz az egész világon, Jack pedig épp ebben a pillanatban biciklis balesetet szenved, és elveszíti az eszméletét. Ami ezután következik, csak a filmekben történhet meg: Jack felébred a kórházban, és amellett, hogy hiányzik két foga, és olyan szörnyen néz ki, hogy még a barátai is kiröhögik, kénytelen azt a megállapítást tenni, hogy a világon rajta kívül senki sem tudja, mi az a Yesterday, a The Beatles és kicsoda John, Paul, George és Ringo. A sztori dramaturgiai törvényszerűségeinek megfelelően Jack ezerrel játszani kezdi a Beatles-dalokat, egyre többen el vannak tőle ájulva, sikeres lesz, majd még sikeresebb.

Olvasd tovább a kritikát!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása