Teremtéstörténetet mesélnek el a magyar rajzfilmesek
2020. február 07. prunuscerasus komment

Teremtéstörténetet mesélnek el a magyar rajzfilmesek

Az idők kezdetekor a Nagy Öreg egy marék sárból elkezdi létrehozni a világot. Minden, amit alkot, új és névtelen, és hatással van a világ többi létezőjére. Gauder Áron új animációs filmje a természet szeretetéről és arról mesél, hogy minden élőlény a rokonunk, akikkel együtt, harmóniában kell élnünk a bolygón. 

gauder_aron_x_minden_a_rokonom.jpg

A Minden a rokonom történetében az egyszerre ismerős és egzotikus az indián törzsek világa elevenedik meg szemünk előtt, amely sok elemében hasonló a bibliai és az ősi sámánisztikus világkép örökségével.

A 2022 karácsonyára elkészülő film egyszerre mese, teremtéstörténet és az indián törzsek bölcsessége előtt való tisztelgés, melynek forgatókönyvét Bereményi Géza és a Nyócker! rendezője, Gauder Áron jegyzi.

(forrás: dotandline.hu)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása