A bakonybéli szerzetesek is beszállnak a Trónok harca végjátékába
2019. április 24. prunuscerasus komment

A bakonybéli szerzetesek is beszállnak a Trónok harca végjátékába

Ki hal meg és ki marad életben a Trónok harca végén? Ki küzd meg az Éjkirállyal és ki kerül a Vastrónra? Ki jósolja meg legpontosabban a sorozat befejezését? Tippmix à la Szent Mauríciusz Monostor.

250960-tronok-harca-sorozat_1200x630.jpg

A bakonybéli szerzetesektől már megszokhattuk, hogy mindig meg tudnak lepni bennünket. Hol egy váratlan és rock és jazz dalokat tartalmazó adventi playlist-tel, máskor egy furcsa receptajánlóval.

Ezúttal a Trónok harca végére teszik meg tétjeiket, melyet mint kiderült, több testvér és barátaik is követnek. Íme tippjeik, melyről csak idő kérdése, hogy kiderüljön az igazság!

Daenerysről majdnem mindenki úgy véli, nem éli túl ezt az évadot �. Bran, Sansa, Arya és Sam túlélési esélyeit viszont biztosabbra veszik. A nagy túlélők, Varys és Cercei szerint tuti életben maradnak �. Többen szavaztak arra, hogy a nagy csatát csak Jon Snow életének feláldozásával nyerik meg, a sárkányok elpusztulnak, majd az anyjuk is követi őket.

A Stark lányok közül legalább egy életben marad és nagy szerepe lesz a végjátékban. Jamie megöli Cerceit, majd ő maga is meghal. A bakonyi GoT-fanok kevésbé valószínűsítik, hogy Bran maga az Éjkirály, hogy Ned Stark visszatér, hogy megküzdjön a Másokkal, hogy Danerys és Tyrion féltestvérek lennének, valamint hogy Tyrion Sansaval az oldalán ül a Vastrónra a csata után.

A záró epizód után eláruljuk nektek, kinek a tippjei álltak legközelebb a valósághoz!

(forrás: Szent Mauríciusz Monostor FB oldala)

süti beállítások módosítása