Tisztítsuk együtt az óceánt a 4ocean karkötővel!
2019. június 17. feketeagi97 komment

Tisztítsuk együtt az óceánt a 4ocean karkötővel!

Nem csak sajnálkozni lehet azon, hogy mennyi szemét úszkál az óceán tetején, alkot egybeálló szigetet, és, hogy lassan kiirtjuk a vízben élő fajokat... tegyünk azért aktívan, hogy ez ne így legyen, hanem csökkenjen a vizek szennyezettsége, és óvjuk a környezetünket!

2015-ben két fiatal fiú, Alex és Andrew ellátogatott Bali szigetére, ahol döbbenten tapasztalták, mennyi szeméttel van tele az óceán és a vízpart. Még csalódottabbak lettek, mikor azt tapasztalták, senki nem tesz semmit azért, hogy javuljon a helyzet. Azt gondolták, ha mások tétlenek is, ők akkor sem fogadhatják el a  jelenlegi helyzetet, és tenniük kell a változásért. 2017-ben a fiúk megalapították a 4ocean céget; az óceánból kihalászott műanyagokból karkötőket készítenek, a karkötők eladásából befolyt pénzösszegből pedig az óceánt tisztítják a szemét eltávolításával! A cég minden nap, a nap 24 órájában azon dolgozik, hogy eltávolítsa a hulladékot.

Nézd meg a promo videójukat!

Eddig több, mint 2000 tonnányi (!!) szemetet halásztak ki az óceánból, és a szám egyre csak nő. A karkötő ára 20 USD (kb. 5600 Ft), és minden egyes megvásárolt karkötővel fedezed fél kg szemét eltávolításának költségét! Mindenképpen megéri azért, hogy csökkentsük a szemétszigetet, védjük a környezetünket! A karkötő mérete egyébként állítható, unisex, újrahasznosított alapanyagokból készült, kézzel készített. Minden hónapban új fajta karkötőt készítenek, így bővül a választék, tehát biztosan megtalálod a neked legjobban tetszőt!

The 4ocean Bracelet | 4 Ocean Bracelets

Látogass el a 4ocean oldalára, és vedd meg még ma a karkötőd, védelmezve ezzel vizeinket, környezetünket!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása