Bicikli, mint hangszer? Bemutatjuk az egyik legtehetségesebb Youtube-zenészt!
2019. augusztus 26. feketeagi97 komment

Bicikli, mint hangszer? Bemutatjuk az egyik legtehetségesebb Youtube-zenészt!

Kurt Hugo Schneider mindenből képes zenét csinálni. Azonfelül, hogy rengeteg hangszeren játszik (ami már önmagában is nagy tehetségre vall), Kurt képes bármiből hangszert varázsolni, legyen az egy bicikli, egy autó, kólás üvegek, vagy egy ceruza. És a végeredmény mindig megdöbbentően jó!

person holding brown guitar outdoor

Nem véletlen rendelkezik 12 millió feliratkozóval Kurt Youtube csatornáján; zseniális az, amit művel. Bármelyik videóját megnézhetjük, mindig minőségi munkát végez, a "sima egyszerű" covereket, dalfeldolgozásokat is öröm hallgatni. Különleges videókkal is bővelkedik a fiatal férfi: például mikor Sia Cheap thrills című dalát egy biciklire hangszerelte át!

 

 Autóban utazva is tud zenélni: ebben a videóban láthatjuk, hogy a kocsi különböző hanghatásait használta fel (például ablaklehúzás, szemellenző lenyitása, stb.), így könnyen felismerhetővé válik az Imagine Dragons Believer c. száma!

 

Pohár, műanyag flakon, ceruza, mint hangszer?? Miért ne! 

 

 A Coca Cola dalát mivel mással lehetne eljátszani, mint magukkal a márka üvegeivel?

 

2017 nem is volt olyan messze, de azért jól esik nosztalgiázni, felidézni az immár 2 éves dalokat. Miért különleges ez a videó? Visszafelé van lejátszva. Az énekesnek (Sam Tsui) visszafelé kellett megtanulnia a dalok szövegét és dallamát, és még mozognia is úgy kellett! Mi ez, ha nem profizmus?

 

Ebben a feldolgozásban az előzőekhez képest "semmi különleges nincs", de mégis élvezet nézni. Vágások nélkül készült a videóklip, így nem lehet megunni, fenntartja az érdeklődésünket a folyton változó helyszín. Pluszban az énekesekkel és a táncosokkal együtt körbejárjuk ezt az otthonos házikót!

És nektek hogy tetszik Kurt stílusa?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása